Gratis Aanmelden

Neukdate met wulpse shemale (31)

EzraX (31)

Hii, hoe gaat het geile slet mannen? Ik ben een lekkere transboy uit Filipijnse afkomst ik hou ontzettend veel van anaal seks, ik neem als geef en ik pijp zonder condoom zodat ik het zaad van jou in mijn mond neemt.

Maak contact met haar
  1. Naam: EzraX
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 1/2/1991
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neukdate met wulpse shemale EzraX van 31
Snobje (27)
★★★★★
Klein snob die langs deze weg een leuke man zoekt. Liefst ouder dan ik.Is gek op borsten maar daarbij ook een heerlijke pik die ik ook tot mijn beschikking heb.Ik ben een shemale omdat ik altijd graag een meisje wilde zijn en van binnen ben ik dat ook. Mijn pik ben ik trots op vandaar dat ik die nog heb :-) Je ziet zelf dat ik echt een meisje meisje ben.
Vrijen met eenzame tranny
Home-Alone (31)
★★★★☆
Ik ben schoon, ik ben vrijgezel en ik heb lekkere tieten en een grote lul. Ik ben hier om iemand te neuken die geïnteresseerd is in mij. Ik denk niet dat ik iets anders moet zeggen dan dat je mij een bericht kan sturen en dan we zullen er meer over praten.
Contact met hitsige shemale
HottyAnnabelle (39)
★★★★★
Hoii, ik heb blonde haren, blauwe ogen en heerlijke grote borsten. Ik heb ook een lekkere pik in mijn rokje verstopt en dat is de reden dat ik hier kom zoeken. Sjans heb ik voldoende maar als ze doorkrijgen dat ik ook staand kan plassen rennen ze allemaal weg :( Ren jij ook weg als je mijn paal ziet? Of vind je dat alleen maar lekker geil?
Sex met lekkere trans
HierIsMarin (45)
★★★★☆
Op contact via internet heb altijd nee gezegd. Je komt toch genoeg leuke mannen tegen in het dagelijks leven. Nou die tijd is geweest heb ook een druk leventje met mijn werk dus ben er achter gekomen dat die kans wel vrij klein is. Heb dus besloten nu zelf ook maar eens te zoeken.
Daten met prachtige transsexueel
Allina86 (35)
★★★★★
Een lekkere kont, een stel lekkere tieten ja ik heb ook een piemel. Als jij nu houdt van deze combinatie of er misschien juist wel heel benieuwd naar bent dan ben ik wel in de stemming om met je af te spreken. Dan kunnen we samen de klik zoeken en elkaar naar een hoogte punt brengen. Ik hou van pijpen en zaad.
Sex met hete shemale
HouJeIn (36)
★★★★★
Zo jammer dat veel mannen hun orgasme niet zo goed kunnen uitstellen. Ik hou echt wel van langdurige sex maar de meeste mannen komen zo snel klaar...
Neuken met wulpse shemale
Caroline
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel lieve shemale met een flink werktuig dat wel weer eens verwend mag worden. Dus als er liefhebbers zijn... laat het me even weten, want ik heb interesse!
Sexdate met Caroline
Ymke
★★★★★★★★★☆
Hey, ik doen aan vluggertje in de buitenlucht dus als je zin hebt in sex met een echte shemale, dan kun je me een PM sturen. Omgeving Noord-Holland.
Vluggertje met Ymke
Rebecca
★★★★★★★★★★
Eenzame shemale zoekt discrete mannen voor one-night-stands... Lekker veel seks samen en verder geen gedoe. Kun jij me aan? Ik wacht op je...
One-night-stand met Rebecca
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik ben een geile shemale die regelmatig zin heeft in geile sex en ik zoek mannen die vluggertjes met me willen doen. Binnen of buiten, in de auto of waar dan ook...
Vluggertje met Aliyah
© 2024 trannyneuken.nl